Продажна мрежа


UNIQA А.Д. Скопје
Бул. Илинден бр. 1
1000 Скопје, Р.С.Македонија
Тел: +389 2 3288 800
Факс: +389 2 3215 128
email: info@uniqa.mk

UNIQA Life А.Д. Скопје
Бул. Илинден бр. 1
1000 Скопје, Р.С.Македонија
Тел: +389 2 3288 820
Факс: +389 2 3215 128
email: info@uniqa.mk

  1
 1. Скопје-Центар

  бул. Илинден бр.1 1000

  Тел. +389 2 3288 800

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  2
 1. Скопје-Капиштец

  ул. Васил Ѓоргов 21 1000

  Тел. +389 2 32 21 272

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  3
 1. Скопје-Чаир

  ул. Џон Кенеди 25/2 1010

  Тел. +389 2 26 21 211

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  4
 1. Скопје-Чаир

  ул. Џон Кенеди 1/1-10 1010

  Тел. +389 75 44 80 22

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  5
 1. Скопје-Ченто

  ул. Методија Андонов Ченто 27 1040

  Тел. +389 2 25 73 188

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  6
 1. Скопје-Ченто

  ул. Алија Авдовиќ бр.1 1040

  Тел. +389 2 25 73 188

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  7
 1. Скопје-Сити Мол

  ул. Љубљанска бр.4 1020

  Тел. +389 75 41 66 85

 1. Работно време

  од 10-22 часот


  8
 1. Скопје-ТЦ Лептокарија, Карпош

  ул. Никола Русински бр.3Б/1/1-6 1020

  Тел. +389 75 43 00 15

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  9
 1. Скопје-ТЦ Олимпико

  Лондонска бр.1/11 1000

  Тел.

 1. Работно време

  08-16 часот


  10
 1. Скопје-Аеродром (Тобако 2)

  бул. Јане Сандански бр.12-5-1 1000

  Тел. +389 75 46 24 66
  Тел: +389 75 30 46 76

 1. Работно време

  од 8-18 часот (Пон-Пет)
  од 9-13:30 (Саб)


  11
 1. Скопје-Чаршија

  Стив Наумов бр. 2 (Чаршија) 1000

  Тел.

 1. Работно време

  од 8-18 часот (Пон-Пет)
  од 9-13:30 (Саб)


  12
 1. Тетово

  ул. Илинденска 51/8 1200

  Тел. +389 44 35 16 30

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  13
 1. Тетово

  ул. Љубо Божиновски Пиш бб 1200

  Тел. +389 44 33 77 47

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  14
 1. Тетово

  ул.29 Ноември 68 1200

  Тел. +389 44 34 14 39

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  15
 1. Тетово-с.Порој

  Порој 2/1-1

  Тел.

 1. Работно време

  08-16 часот


  16
 1. Гостивар

  ул. Димитар Влахов бб 1230

  Тел. +389 42 22 10 46

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  17
 1. Гостивар

  ул. Тоде Богданоски бр.1 1230

  Тел. +389 42 33 31 41

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  18
 1. Дебар

  ул. Вељко Влаховиќ бб лок.8 1250

  Тел. +389 46 83 51 45

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  19
 1. Кичево

  ул. Кузман Ј. Питу бб 6250

  Тел. +389 46 22 42 90

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  20
 1. Струга

  ул. Маркс и Енгелс бр.6 6330

  Тел. +389 46 78 32 01

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  21
 1. Охрид

  ул. Туристичка бр.50/4-3-зграда Кифла 6000

  Тел. +389 46 23 16 16

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  22
 1. Охрид

  ул. Јане Сандански 52 6000

  Тел. +389 46 23 16 12

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  23
 1. Ресен

  ул. Ленинова 33 7310

  Тел. +389 47 26 60 84

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  24
 1. Граничен премин Стење Ресен

  7310

  Тел. +389 78 49 68 99

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  25
 1. Битола

  ул. Столарска бб Безистен 7000

  Тел. +389 47 20 36 46

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  26
 1. Битола

  ул. Новачки Пат бб 7000

  Тел. +389 47 23 66 06

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  27
 1. Битола

  ул. Генерал Васко Каранѓелевски бр.4-1 7000

  Тел. +389 47 22 04 42

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  28
 1. Прилеп

  ул. Кузман Јосифоски бр.37 7500

  Тел. +389 48 42 76 57

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  29
 1. Велес

  ул. Никола Оровчанец бр.1 1400

  Тел. +389 43 21 18 06

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  30
 1. Велес

  ул. Асном бр.15 1400

  Тел. +389 43 21 11 31

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  31
 1. Гевгелија

  ул. Маршал Тито бр.2/1 1480

  Тел. +389 34 21 55 11

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  32
 1. Гевгелија

  ул. Борис Кидрич бр.17 1480

  Тел.

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  33
 1. Кавадарци

  Плоштад Маршал Тито бр.11 1430

  Тел. +389 43 40 02 88

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  34
 1. Неготино

  ул, Јане Сандански бр. 23/1-1 1440

  Тел. +389 43 44 55 45

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  35
 1. Куманово

  Плоштад Нова Југославија бр.1/01 1300

  Тел. +389 31 43 71 87

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  36
 1. Куманово

  ул. 11-ти Октомври бр.1/2 1300

  Тел. +389 31 41 13 49

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  37
 1. Куманово

  Ул. 3-та Македонска ударна бригада Бр.2 Куманово 1300

  Тел.

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  38
 1. Крива Паланка

  ул. Јоаким Осоговски 230а 1330

  Тел. +389 31 37 49 35

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  39
 1. Свети Николе

  Плоштад Илинден бр.2 2220

  Тел. +389 32 44 40 45

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  40
 1. Штип

  ул. Тошо Арсов 32 2000

  Тел. +389 32 38 97 10

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  41
 1. Кочани

  ул. 29-ти Ноември бр.2/1 2300

  Тел. +389 33 27 21 50

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  42
 1. Кочани

  ул. Тодосија Паунов бр.1 2300

  Тел. +389 33 27 23 50

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  43
 1. Виница

  ул. Илинденска бб 2310

  Тел. +389 33 36 45 59

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  44
 1. Делчево

  бул. Македонија 2/4 2320

  Тел. +389 33 41 07 70

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  45
 1. Струмица

  ул. Младинска бр.45 2400

  Тел. +389 34 34 00 83

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  46
 1. Струмица

  ул. Ленинова бр.100 2400

  Тел. +389 75 49 81 88

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  47
 1. Пехчево

  ул. Истра бр.2А

  Тел. +389 78 46 82 60

 1. Работно време

  од 8-16 часот


  48
 1. Радовиш

  ул. 22-ри Октомври бр.1/1-1 2421

  Тел. +389 34 35 78 52

 1. Работно време

  од 8-16 часот


Имате прашање?

Контакт центар

info@uniqa.mk  Контакт
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња