Shtëpi dhe familje

Planifikimi, financimi dhe pajisja e shtëpisë është, sigurisht, një nga investimet jetësore më të rëndësishme. Çdo gjë që planifikoni, është mirë të bëni gjithçka që mundeni për të siguruar investimin tuaj.

Standard

I përfshin vetëm rreziqet bazë:


 •  zjarr dhe goditje nga rrufeja
 •  shpërthime (përveç shpërthimit bërthamor);
 •  breshër
 •  stuhi
 •  manifestime
 •  demonstrata
 •  goditje me automjetin personal në ndërtesa të siguruara
 •  rënie e mjeteve fluturuese

Shkarko broshurën

Komfort

I përfshin rreziqet bazë dhe rreziqet e mëposhtme shtesë:


 •  rrjedhja e ujit nga gypat e ujësjellësit dhe kanalizimit
 •  përgjegjësia ndaj palëve të treta
 •  vjedhje
 •  përmbytje dhe vërshime
 •  thyerje e makinerive
 •  thyerja e xhamit
 •  tërmet

Ekskluziv

I përfshin rreziqet bazë dhe rreziqet shtesë si dhe sigurimin e anëtarëve të familjes nga:


 •  aksidenti
 •  përgjegjësia private

A keni ndonjë pyetje?

 

info@uniqa.mk  Rrjeti i shitjes  

Dëshironi ofertë?

Ju lutem plotësojeni  fushat e nevojshme, kurse ne do të llogarisim primin e policës dhe do t’ju dërgojmë  ofertë në një afat të shkurtër kohor.


MBULIME
 • Goditje nga rrufeja
 • Zjarr
 • Shpërthim
 • Përmbytje
 • Vjedhje
 
PRODUKTE TË NGJASHME
Me zgjedhjen e policës për sigurimin nga aksidenti bëni hapin e duhur drejt planifikimit të një të ardhmeje të sigurt nga raste të paparashikuara.
Mëso më shumë
Mundëson mjekim në institucionet më të mira shëndetësore private dhe shtetërore, me efikasitet dhe komfort maksimal për klientët.
Mëso më shumë
Sigurimi i shëndetit në udhëtim jashtë vendit është zgjidhja me e mirë për mbulim maksimal nga pasojat e padëshiruara gjatë aksidenteve ose trajtimeve mjekësore emergjente jashtë vendit.
Mëso më shumë
Planifikoni të blini banesë?
Mbrojeni kapitalin tuaj nga aksidentet, siguroni garanci në pagesë dhe mbrojeni familjen tuaj.
Mëso më shumë
Informacion mbi cookies
Kjo faqe përdor cookies. Këto përdoren për të siguruar funksionalitetin e kësaj faqe në internet dhe për të analizuar përdorimin e faqes në internet. Ju mund të gjeni më shumë informacion në politikën tonë të privatësisë.
Preferencat e cookies