Дом и семејство

Со цел минимизирање на сите ризици поврзани со епидемијата на COVID-19, УНИКА А.Д СКОПЈЕ презема превентивни мерки во согласност со препораките на надлежните институции а со цел заштита на вработените и клиентите и превенција на натамошното ширење на вирусот

Стандард

Ги вклучува само основните ризици:


 •  пожар и удар на гром,
 •  експлозија (освен нуклеарна експлозија),
 •  град,
 •  бура,
 •  манифестации,
 •  демонстрации,
 •  удар од сопствено моторно возило во осигурани градежни објекти,
 •  пад и удар на воздушно летало.

Брошура Дом и Семејство

Комфорт

Ги вклучува основните и следниве дополнителни ризици:


 •  Излевање на вода од водоводна и канализациска инсталација,
 •  Одговорност кон трети лица,
 •  Кражба,
 •  Поплава, порој и високи води,
 •  Кршење машини,
 •  Стакло од кршење,
 •  Земјотрес.

Ексклузив

Ги вклучува основните и дополнителните ризици, како и осигурување на членовите на семејството од:


 •  Несреќен случај-незгода.
 •  Приватна одговорност.

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.


ПОКРИТИЕ
 • Удар од гром
 • Пожар
 • Експлозија
 • Поплава
 • Кражба
 
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Со одбирање на полиса за осигурување од незгода правите прав чекор кој планирање на сигурна иднина и заштита од непредвидливи настани.
Дознај повеќе
Овозможува лекување во најдобрите приватни и државни здравствени установи.
- Без франшиза
- Без ограничување на број на прегледи
Дознај повеќе
Патничко здравствено осигурување во странство е најдобар избор за максимална заштита од негативни последици при евентуални несреќи или итни медицински третмани во странство.

Со приложување на полисата за патничкото осигурување на UNIQA во ГЕНЕА лаборaторија добивате повластена цена PCR тест 1200 мкд и/или брз антигенски тест за 750 мкд
www.genea.mk
Дознај повеќе
Планирате да купите стан на кредит?
Заштитете го Вашиот капитал од последица на несреќен случај, обезбедете сигурност на отплата, и заштитете го Вашето семејство.
Дознај повеќе
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња