UNIQA Loyalty club


Добродојдовте во Лојалти клубот на УНИКА ЛАЈФ!

За да ја надградиме Вашата доверба, за нашите клиенти отсега овозможуваме дополнителна вредност на полисите за осигурување на живот на УНИКА ЛАЈФ .
Отсега, со Вашите УНИКА Лојалти картички добивате дополнителни попусти и поволности во многу компании/локали .

Како да се стекнете со УНИКА Лојалти картичката?

Секој постојан и иден клиент на УНИКА ЛАЈФ, кој поседува полиса за осигурување на живот за продуктите Живот Плус, Лојалност, Комфорт, Футура,Ризико,Ризико Кредит, Јунит Линк, станува член на УНИКА Лојалти клубот .

Услови за користење на Лојалти картичката на УНИКА Лајф :

  • Право на користење на картичката за лојалност имаат сите oсигуреници на УНИКА Лajф,
  • Вашата картичка за лојалност потребно е да ја приложите пред да Ви биде издадена фискалната сметка,
  • Во рестораните и кафулињата фискалната сметка се евидентира веднаш, затоа  е потребно со самата нарачка да напоменете дека сте корисник на Лојалити картичката на УНИКА Лајф,
  • Заради потврдување на сопственоста на Лојалти картичката нашите соработници имаат право да Ви побараат да приложите лична карта,
  • Попустот може да не важи за производи и услуги кои се веќе на промотивен попуст кои го одобрува самата компанија.

Филтрирај по град

Арт Дизајн Дом

ул. Илинденска бр.155
Кавадарци
Тел: +389 43 550 108
5% попуст
бутик

Буре

Бул. Партизански Одреди бр.62А
Скопје
Тел: +389 77 596 066
10% попуст
на цело мени

Bushi resort & spa

ул. Ќурчинска бр.21
Скопје
Тел: +389 2 3125 130
www.bushiresort.com
40% попуст
спа центар од 8-18ч.

Гос. Чамовски

ул. Јанко Цветинов бб
Струмица
5% попуст
на организирани прослави

Др. Мобил

бул. Партизански Одреди бр. 48
Скопје
Тел.: +389 70 444 999
5-20% попуст
поправка на мобилни

Интердисконт

ул. Гоце Делчев бр.49
Струмица
5-10% попуст
на бела техника

Кикоб бутик

ул. Плоштад Маршал Тито бб
Кавадарци
Тел: +389 43 412 530
5% попуст
на цел асортиман

Кино Бавча

ул. 7ми Септември бб
Кавадарци
Тел: +389 71 230 000
10% попуст
на цело мени

Фото Кодак 2014

ул. Страшо Пинџур бр.5
Кавадарци
Тел: +389 71 974 678
5% попуст
фото студио

Лимитлес Дооел

ул. Павел Шатев бр.3
Скопје
Тел: +389 76 302 321
www.limitless.com.mk
5% попуст
градежни работи

Магнифлекс

ул. Наум Наумовски Борче бб
Скопје
Тел: +389 78 700 222
www.magniflex.com.mk
10% попуст
душеци

А.Ш. М.Сообраќ.

Градски Ѕид бр.13
Скопје
Тел: +389 2 3292 140
www.ms.mk
10% попуст
авто школа

Мите Спорт

ул. Илинденска бр.115
Кавадарци
Тел: +389 71 506 725
10% попуст
на спортска опрема

Нехар Травел

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 52Б/1
Скопје
Тел: +389 02 3131 045
www.nehartravel.com.mk
5% попуст
туристички аранжмани

Стом.oрдинација

ул.Никола Русински бр.3б локал 6
Скопје
Тел. +389 2 3079 958; Моб. +389 70 542 295
www.lukanoski.mk
10 % на протетски услуги,20 % на импланти и орална хирургија, 5 % на примарна стоматологија

Мак. Сообраќај

бул. Никола Карев бр.20
Скопје
Тел: +389 2 2402 388
www.ms.mk
10% попуст
превоз

Револушн бутик

ул. Маршал Тито бр.7
Струмица
5-25% попуст
на цел асортиман

Риверсофт

ул. Ленинова бр.99
Струмица
Тел:+389 34 340 020
www.riversoft.com.mk
3-10% попуст
бела техника, ИТ опрема

Сале Пром

бул. К1-4
Гевгелија
5-10% попуст
авто делови

Ресторан Сариса

ул. Маршал Тито бр.193
Гевгелија
Тел: +389 77 709 508
5% попуст
на цело мени

T.A. M.Сообраќај

ул. Никола Вапцаров бр.12/1
Скопје
Тел: +389 2 3292 155
www.ms.mk
7% попуст
туристички аранжмани

Андрос Дооел

ул. 15ти Корпус бр. 2
Охрид
Тел: +389 46 261 965
www.andros.com.mk
5% попуст
на целиот асортиман

Аква Лајн Еко

ул. Ѓорги Сугаре бр. 14/1-5
Скопје
Tел: +389 02 6164 669
15% попуст
филтри за вода,воздух

ТП Астора

Гевгелија
5% попуст
на целото мени

Ател. Љутикова

бул. Св.Климент Охридски бр.52
Скопје
Тел:+389 2 3217 555
10% попуст
на модна конфекција

Кетс Бутик

ул. Ленинова бр.62
Струмица
10% попуст
на цел асортиман

Дентал Крафт

ул. Дрезденска бр.14
Скопје
Тел: +389 2 3113 001
http://dentalkraft.mk/
10-15% попуст
стоматолошки услуги

Ди-Ем (AВИС)

бул. Македонски Просветители ТЦ Амам лок.208
Охрид
Тел: +389 71 828 461
10% попуст
чевли

Дивајн Дрес

ул. Ѓорги Сугаре бр. 14/1-5
Скопје
Тел: +389 70 236 631
10% попуст
изнајмување венчаници

Елида Турс

бул. Македонски Просветители бр.5
Охрид
Тел:+389 46 257 977
www.elidaturs.mk
5% попуст
туристички аранжмани 14 дена

Гуми.мк

ул. Даскал Камче бр. 1-2/11
Скопје
Тел: +389 77 451 777
www.gumi.mk
35% попуст
автомобилски гуми

Хотел Фени

бул.Цветан Димов бр.28
Кавадарци
Тел:+389 43 41 22 44
www.hotelfeni.com
5% попуст
хотелски услуги

Иви авт.делови

бул.Партизански Одреди бр.34
Гевгелија
5% попуст
автоделови

Ресторан Калдрма

ул. Маршал Тито бр.99
Нов Дојран
Тел: +389 34 227 122
10% попуст
на цело мени

Керсан ДООЕЛ

ул. Јадранска Магистрала бр.86
Скопје
Тел: +389 2 3131 341
http://www.kale.mk/
5% попуст
на цел асортиман

Хотел Коцарев

ул. Св.Еразмо бб
Охрид
Тел:+389 46 260 004
www.hotelkocarev.mk
10% попуст
на хотелски услуги

Lа Terrazza

Плоштад Македонија
Скопје
Тел: +389 02 3113 380
20% попуст
на цело мени

Лајт Кафе

ул. М. Гологанов бр.49
Скопје
Тел:+389 71 386386
15% попуст
сметка над 1000 денари

Медианет Компјутерс

с.Грдовци
Кочани
Тел: +389 33 279 961
info@media.net.mk
5% попуст
на сите услуги

Мотосалон АУТОХ

ул. Западен Булевар бб
Кавадарци
3-10% попуст продажба и сервис на велосипеди и моторцикли

Оптика Омега В

ул. 7ми Ноември бр.2
Гевгелија, Велес
10% попуст
очила и часовници

Пинк Акцесорис

ул.7ми Ноември бб
Гевгелија
10% попуст
на цел асортиман

Принцесс Груп

Граничен премин Богородија
Гевгелија
Тел: +389 34 219 500
www.rpgevgelija.com
10% попуст
сместување и ресторан

Про Бајк

ул. Христо Смирненски бр.31
Скопје
+389 2 2771 100
www.probike.mk
20% попуст
велосипеди

Pure Beauty

ул. Битолска бр.12
Кавадарци
10% попуст
козметички услуги

ПЗУ Мед Икс

ул. Ратко Митровиќ бр. 155
Скопје
Тел:+389 02 2792 003
www.medx.mk
20% попуст
здравствени услуги

ПЗУ Др. Шутарски

бул. Туристичка лок.2
Охрид
10% попуст
стоматолошка протетика

Ред Кафе

ул. 23ти Октомври бр. 1/1 лок.4
Скопје
Тел: +389 02 2465 752
10% попуст
на целото мени

Ритам Трејд

ул. Козле бр.92
Скопје
Тел: +389 2 3222 519
www.ritamtrejd.com.mk
5% попуст
градежни услуги

СМАРТ Ауто Тек

ул. Момин Поток бб
Скопје
Тел: +389 76 223 239
10-30% попуст сервис и монтажа на плински уреди

Тонер Трон

ул. Климент Охридски бр.126
Струмица
Тел:+389 71 214 383
3-10% попуст
тонери и сервис на печатари

Трајкоски Трeјд

бул. Македонски просветители бр.3
Охрид
Тел: +389 75 859 737
10% попуст
козметика

Тренд АС

ул. Виктор Иго бр.12
Скопје
Тел: +389 02 2772 850
30% попуст
теретана

Тренд АС

ул. Виктор Иго бр.12
Скопје
Тел: +389 02 2772 850
30% попуст
козметички услуги

Уника А.Д.

бул. ВМРО бр.3
Скопје
Тел: +389 2 3288 800
www.uniqa.mk
10%-15% попуст
полиси за осигурување

Wenice бутик

ТЦ Рамстор, Бисер, Сити Мол
Скопје
Тел: +389 76 444 975
www.wenice.mk
10% попуст
на цел асортиман

Дали сакате и Вашиот локал да биде дел од Лојалти Клубот на УНИКА?

 Тел: +389 2 3288 822

uniqalifeinfo@uniqa.mk  Експозитури
Информации за колачињата
Оваа страница користи колачиња. Овие се користат за да се обезбеди функционалност на оваа веб-страница и да се анализира употребата на веб-страницата. Повеќе информации можете да најдете во нашата политика за приватност
Преференции за колачиња