Пријава на штети

  •  Потребни документи и обрасци
Дознај повеќе

Имате прашање?

Contact details  

info@uniqa.mk  Продажна мрежа  

Сакате понуда?

Ве молиме пополнете ги бараните полиња, а ние ќе ја пресметаме премијата на полисата и ќе Ви доставиме понуда во најкраток рок.

  •  Потребни документи и обрасци
Дознај повеќе

  •  Важни информации
Дознај повеќе